МОДНА ФОТОГРАФИЯ

Модна фотография от StudioBF.bg. Услуга, предлагаща креативност и непрестанно развитие на снимачния екип. Услуга, помагаща Ви да продавате успешно. Организираме планирани фотоессии с участието на стилисти, гримьори, фризьори, модели и не на последно място хора с цели и идеи. Модната фотография може да бъде както „продуктова фотография„, така и „репортажна фотография„, спрямо нейния вид и характер.

Модна фотография.
Подсилете Вашия бранд с нашите услуги.

Модната фотография е част от репортажната фотография, отразявайки дефилета, ревюта, събития или модни продукти за бизнеса. В последно време и студийната модна фотография се засилва, поради голямата наличност на физически и онлайн магазини, развиващи дейност.

Ето къде среща приложение тази услуга:

Модни агенции и дизайнери

Организатори на събития

Фирми в модния бизнес

Рекламни агенции

Професионални модели

Списания и медии

Търговци и магазини

Какво откроява услугата
модна фотография

Индивидуалните концепции

Съобразяваме се с Вашите нужди, концепция и таргет. Проучваме добре всичко това, преди да пристъпим към работен процес, за да Ви осигурим качеството, от което се нуждае Вашият бранд.

Консултации през
цялото време

Ако нямате своя концепция и нямате ясна представа за модната фотосесия, може да разчитате на нас. Нашите специалисти са дарени със „софт скилс“, които ще Ви впечатлят от първия контакт.

Мобилност и възможности

Можем да предложим студийна модна фотография за град Варна, но за събития, дефилета или друг тип модна фотография. Работим по проекти в София и цялата страна. StudioBF.bg работи и дистанционно. Пращате ни стоката, правим фотосесията и Ви я връщаме. Гъвкави сме за вашите нужди!

Последни тенденции

Велики фотографи, като фотографката на H&M- Horst Diekgerdes, определят модните тенденции в момента. Следим техният труд и се учим от новостите на пазара.

Модна фотография цени

Цените на услуга модна фотография не са фиксирани. Дефинираме дали това ще бъде студийна или репортажна фотография на събитие. Дефинираме и времето на ангажираността и нуждите Ви от техника и професионални фотографи. След като обсъдим всички детайли, получавате индивидуална оферта.

ЦЕНОВА ОФЕРТА, СЛЕД ЗАДАНИЕ

+
модни кадъра
+
ОПИТ В БРАНША
+
поръчана услуга
%
успешни проекти

Модни фирми и хора от бранша

какво казват хората за услугата?

Изключителни професионалисти! Сесията ни беше изпипана до най-малката подробност. Препоръчваме!
Модна-фотография-пример-4
Яни Георгиева
Координатор
Идеи, креативност, вдъхновение.... всичко това извира от Studio BF! Препоръчвам с две ръце!
Working with StudioBF was very nice and professional and it met our expectations. We recommend and go back to the studio!
Благодаря за съвместната работа и че запази едни от най-важните моменти на TEDxPrimorskiPark. Страхотна работа!

Вашите модни продукти и модели,пред нашите обективи. Ще го направим ли?