По-вече продажби на по-висока цена!

По-вече продажби на по-висока цена!

По-вече продажби на по-висока цена!

   Възможно ли е това?

   Нашият опит е доказал, че не просто е възможно, неизбежно е!
Инвестирате ли в качествената си визуална презентация, успеха вече не е цел, а следствие от направената инвестиция. Ако предлагате първо качество и желаете да го покажете е нужно да инвестирате и в първо качество визуално представяне, било чрез силна платформа за изграждане на сайт, фотографиите в него, дизайнерите, с които работите. Всичко тръгва от това, какво продавате и на кого го продавате. И сега да се върна на заглавието възможно ли е да получим по-вече продажби, на по-висока цена. Няма да използвам много думи, в случая желая да си помогна със следните изображения.

По-вече продажби статия

  Да приемем, че това е един същ търговец

Сега си представете, че преди да започне да продава чрез втората картинка, той е ползват първата. Мисля че сами може да си отговорите на въпроса дали , ползвайки второто изображение е имал правото да си повиши цената си. Ако това е била неговата цел, качествената продуктова фотография, е силен инструмент, който да използвате. 

  Искам да обърнете внимание, че съм използвала доста сходни изображения. Цветовете са сходни, както на дрехата, така и на фона. Моделите не са в цял ръст. Къде е разликата? 

  На първата снимка има лоша светлина. Има момиче, което уж се е усмихнало, но личи колко е изкуствено. На подсъзнателно ниво това веднага създава усещане в клиента, че там има нещо фалшиво. 

  На втората снима имам много добра светлина. Има модел който излъчва увереност, коя жена не желае да изглежда така носейки скъпа и луксозна дреха (обърнете внимание, дори описвайки снимката аз казах, че дрехата е скъпа, а всъщност въобще не знам дали това е така. Казах модел, а не момиче. ) Какво още – виждате ли динамиката, в позата, в светлината. За втората снимка мога да кажа още, но ще ви отегча. 

сравнение

  Когато двете изображения бъдат поставено по този начин паралелно една до друга е лесно да бъде видяна разликата. Лесно е да бъде видяна и когато ви се обърнато внимание на детайлите. Защо без някой да ни обърне внимание и без да съпоставим две съседни изображения, сте склонни да кажете да на първата снимка? Защото за да се научи един фотограф да „Вижда“ са нужни години опит, гледане, учене, знания, разговори с  колеги и още и още. Нормалното е човек, който не е ангажират в областта на визуалните изкуства да няма нужните „очи“ да „види“. Това позволява на странични фактори да повлияят на мнението му.

  Искам да обърна внимание на още нещо, всяка снимка е резултат на работата на фотографа, модела и стилиста. Затова съм избрала тези идентични снимки, за да илюстрирам, колко са важни дори на обикновени детайли, като тонът на виолетовото на фона. Трябва ли да бъде осветен той? Колко трябва да е светъл? Каква светлина използваме върху модела? Какво да бъде излочването на модела, каква да бъде позата и още и още… Едно изображение е компилация от много въпроси, чийто отговори определят факта дали то ще работи или не за поръчителя. Ако имаме всичко нужната информация. Знаем какво продава, на кого го продава и кой е идеалния клиент на нашия клиент, можем да дадем верни отговори на цялата съвкупност от въпроси и да създадем изображение, след което продажбите да бъдат по вече и цената по-висока

Автор на статията: Фото студио за рекламна фотография – StudioBF

Съдържанието което споделяме е твърде общо. То може да бъде информативно, но не може да реши конкретни казуси. Предлагаме ви да споделите с нас вашия проект, идея  в една напълно безплатна консултация на стойност 100 лв. 

  По време на консултацията ще направим одит на вашето визуално представяне и ще дадем препоръки как би могло да бъде подобрено и развито то за да достигнете до по-вече клиенти и да продавате на по-висока цена. 

Свържете се с нас по най-удобния за вас начин!

Чрез контакт формата в сайта:

На телефон: +359896014120 

По e-mail: [email protected]

Локация на StudioBF в град Варна:

гр. Варна, ж.к. Бриз, ул. „доц. д-р Индржишка Кръстева“ 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *