ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОСЕСИИ

Професионални фотосесии © StudioBF.bg – всеки ден ние разглеждаме хиляди изображения, фотографски похвати за да Ви осигурим качествени фотосесии и богата палитра от техники и концепции. Трябва Ви бизнес портрет? Или Вие сте инфлуъснър или известна личност? Или просто имате нужда от професионална фотосесия за друга цел? Ще се погрижим за Вашите нужди с усет към детайла и желание да Ви помогнем в поставените цели.

Професионални фотосесии.
За кого са предназначени?

Професионалните фотосесии са нужда в много отрасли и бизнеси. Да вземем за пример модната индустрия. Тя едва ли би съществувала без фотографията. Помислихме добре и оформихме индивидуални услуги за всеки бизнес и отрасъл. Очаквайте адекватни предложения и професионализъм в работата.

Професионалните ни фотосесии са предназначени за:

Moдели и публични лица

Блогери и инфуънсери

Рекламиране на брандове

Бизнес фотосесии и портфолио

Медии и сайтове

Продукти и предмети

Всеки, нуждаещ се от фотосесии

Видове професионални фотосесии

Бизнес портрети

Независимо дали имате нужда от качествен снимков материал за портфолио или снимки за официален бизнес документ, нашите бизнес портрети ще Ви удовлетворят .

Рекламни фотосесии

Рекламни фотосесии и рекламна фотография от StudioBF.bg с цел промотиране на Вашия бизнес, чрез физическа и онлайн реклама.

Лични фотосесии

Лични фотосесии с цел развитие на Инстаграм профил с дадена цел? Искате да използвате услугата като подарък за себе си или приятел? Вариантите са много …  и всички ще бъдат удовлетворени в нашето студио.

Модни фотосесии

Модни фотосесии и модна фотография за Вашия бранд или събитие. Можем да рекламираме, отразяваме и да обслужим напълно Вашите нужди.

Спортни фотосесии

Спортни фотосесии като част от нашата репортажна фотография или пък с цел промотиране на спортен бранд, добавки или екипировка. Всичко това може да срещне професионализъм и добри крайни резултати.

Продуктови фотосесии

Продуктовите фотосесии са описани в нашия раздел продуктова фотография. Там подробно ще се запознаете как може да Ви е полезна услугата.

Бизнес фотосесии

Бизнес фотосесии, представящи Вас и Вашия бизнес, продукт или услуга по най- добрия начин.

Художествени фотосесии

Художествени фотосесии, нещо креативно и разчупено … това може да намерите в услугата, специализирана за този вид фотография.

Актови фотосесии

Актови фотосесии. Професионализъм. Дискретност. Качество и естестика. Различни похвати (пример: нисък и висок ключ). Ако търсите сериозно студио за заснемане на Вашия проект, разгледайте тази услуга.

Професионални фотосесии цени

Професионални фотосесии: Достъпни цени, за нивото и качеството на предлаганите услуги. Работа с най-висок клас техника и професионални фотографи с богат опит. Индивидуални проекти и съответно индивидуални оферти. 

ЦЕНОВА ОФЕРТА, СЛЕД ЗАДАНИЕ

+
кадъра висок ключ
+
Кадъра нисък ключ
+
ползвали тази услуга
%
доволни клиенти

Използвали професионални фотосесии

Хора ползвали услугата

Идеи, креативност, вдъхновение.... всичко това извира от Studio BF! Препоръчвам с две ръце!
Студиото реализираха интериорна и екстериорна фотография за нашия хотел. Продължаваме да работим със "Studio BF"
Studio BF направи моето портфолио, като модел. Там сбъднах една мечта! Препоръчвам, горещо!
професионални фотосесии - клиент 48
Лидия
Модел

Студийни или в други условия, фотосесиите при нас винаги са професионално изпълнени и заредени с предварителна подготовка и идеи.

ЦЕНОВА ОФЕРТА, СЛЕД ЗАДАНИЕ