РЕПОРТАЖНА ФОТОГРАФИЯ

Репортажна фотография © StudioBF.bg – фотодокументалистиката
и репортажната фотография, обхващат портретната, актовата, спортната и модната фотография. Можем да кажем, че това е събирателна услуга с широк спектър на приложение. При евентуална нужда, разгледайте по- тясно профилираните услуги, предлагани от нашето студио.

Репортажна фотография
с приложение в бизнеса

Репортажната фотография, отразяваща събития, лекции, спортни ивенти, семинари, тиймбилдинзи, концерти и друг тип масови мероприятия. Услугата е разработена с идеята да отразим максимално добре събитието, което организирате, за да достигне до още по- голяма аудитория, чрез разпространение на материалите в интернет и другите маркетингови канали, които сте предвидили. 

За кого е подходяща тази услуга?

Събития, семинари и ивенти

Журналисти и редактори

Блогъри и инфуънсъри

Агенции от различен тип

Публични личности

Бизнеси и брандове

Всеки, търсещ я в интернет

Разновидности на репортажната фотография

Oтразяване на събития

Заснемаме всякакъв тип събития. От строго официални, до музикални и артистични. Постоянните инвестиции в оборудване и дългите години опит ни правят конкурентоспособни за цялата страна, а дори и за чуждестранни пазари.

Семинари и тиймбилдинзи

Отрязяваме всякакъв тип семинари, тиймбилдинзи, представяния на нови продукти, лекции, публични изяви на известни личности и всякакъв друг тип събития, нуждаещи се от професионално фото и видео заснемане и последваща обработка.

Спортна фотография

репортажната фотография намира приложение в спортни събития и тяхното отразяване. Също така в рекламирането на спортни брандове, заснемайки техните състезатели и/или екипировка в нашето студио. Нека поговорим и ще Ви дадем насоки, идеи и безплатни съвети.

Модна фотография

Разработихме отделна услуга ‘модна фотография’, за дадефинираме по- точно нейния характер, привнесен от нашето студио. Ако искате да разгледате този раздел от репортажната фотография, натиснете бутона по- долу.

Съчетания с художествена фотография

Репортажната в съчетание с художествената фотография, да речем, дава по- добри резултати в отразяването на събития като сватби и кръщенета или друг тип проекти и събития, които трябва да пресъздадат не само фактология но и емоции и преживявания.

Репортажна фотография цени

Репортажна фотография на изгодни цени. Нямаме дефинирани ценови пакети, защото проектите и ангажиментите, които поемаме са с широк спектър на покритие. Нашето фото студио и екип работят конкретни норми. Свържете се с нас и ще Ви изготвим индивидуална оферта.

ЦЕНОВА ОФЕРТА, СЛЕД ЗАДАНИЕ

+
кадъра висок ключ
+
Кадъра нисък ключ
+
ползвали тази услуга
%
доволни клиенти

Кой ни се довери?

хора поръчали услугата репортажна фотография

Възхитителна работа и страхотно отношение. Останахме повече от очаровани от резултатите! Благодарим още веднъж!
репортажна фотография клиент 23
Анелия Иванова
She is the best photographer! Very nice pictures!
Благодаря за съвместната работа и че запазихте едни от най-важните моменти на TEDxPrimorskiPark. Страхотна работа!

Нека отразим Вашето събитие. Отзвукът на едно събитие в интернет и обществото е по- голям с качествени фото и видео услуги