ВЪЗДУШНА ФОТОГРАФИЯ

Въздушна фотография е услуга достигаща до Вас, благодарение на иновативната технология ‘безпилотни летателни апарати’ или наречени с масовия термин ‘дронове’. Иновацията на дроновете откри нови хоризонти за професионалната фотография, които нашето студио не пропусна да проучи и да осигури.

Насладете се на съчетание на технология и изкуство.

Въздушна фотография,
дронове, технология и приложение

Въздушна фотография и дронове се използват за най- различни проекти. Фото и видео материалите от въздуха определено грабват вниманието на хората и са ефективен способ за Вашата реклама.

Хора и фирми с ползи от  въздушната фотография (orig: Aerial photography).

Графични дизайнери

Земеделски производители

Бизнеси и брандове

Хотели, брокери, имоти

Архитекти и строители

Медии и кино индустрия

Хора и публични личности

Приложение на въздушната фотография

Реклама на
земеделски площи

Все повече земеделски проекти се развиват по европейски модел, включващ финансиране от ЕС и публичност. Именно в нея ние можем да помогнем. Нека покажем какво сте постигнали, като Ви осигурим качествени кадри от „птичи поглед“.

Реклама на хотели

Набавете въздушни кадри за своя хотел и придайте допълнителна стойност с тях на Вашия сайт и присъствие в социалните мрежи. Това ще доведе до повече внимание към Вас и съответно резервации.

Реклама на фирми

Независимо дали Вашата фирма се намира в сферата на производството, услугите или др., можем да изградим качествено портфолио на Вашата фирма, използвайки съчетание от стандартните ни фотографски услуги и въздушни снимки.

Фотограметрия и инженерни цели

Чрез определени камери и методика на заснемане, чрез застъпване на изображенията по точни формули, нашата въздушна фотография е подходяща за суров материал, годен за изграждане на 3D модели и геокоординирани карти и подложки.

Дигитални проекти

Авторски корици за Вашия сайт и фейсбук страница. Качествени снимки за Вашия инстаграм профил. Презентации, чрез снимки от въздуха. Това са само част от възможностите, които можем да предоставим за дигиталните Ви проекти.

Въздушна фотография цени

Наемът на дрон, пилот – фотограф и последващата обработка на кадрите са определящи в цените на услугата ни въздушна фотография. За цена и конкретна оферта, молим да се свържете с нас и нека обсъдим проекта Ви.

+
официални кадри
+
години опит
+
фирми- клиенти
%
познание и професионализъм

Ентусиасти ползвали услугата

Ползватели на услуга 'въздушна фотография'

Working with StudioBF was very nice and professional and it met our expectations. We recommend and go back to the studio!
She is the best photographer! Very nice pictures!
Студиото реализираха интериорна и екстериорна фотография за нашия хотел. Продължаваме да работим със "Studio BF"

нека представим вашия бизнес от друг ъгъл