Интериорни решения

Интериорни решения или стенен декор с авторска фотография.

Тук ще намерите изкуство, което няма да намерите в друг магазин. Изкуство с почерк и отношение. Фотография, в която автора е оставил част от своята душа за да вземе кадър, с които вие днес, може да придадете уникалност на своя интериор.

Стенен декор - персонални проекти

В магазина ще намерите авторска фотографии, разпечатани върху 100% памучна архивна хартия HAHNEMUHLE. HAHNEMUHLE е изключително високият клас хартия, създадена през далечната 1584 г. Печата е от висококачествени архивни мастила, които гарантират трайност на цвета и пълно покритие на цветовете. По този начин Вие получавате произведение на изкуството, което се счита от собствениците на галерии, музеи и колекционери, като един от най-добрите налични на пазара за създаване на отпечатъци от изобразително изкуство.

Всяка разпечатка има история и сертификат за автентичност с подпис от автора. По този начин, вие получавате не просто декор за вашия интериор, получавате изкуство, което не може да бъде намерено в никой друг магазин. 

За българския пазар предлагаме завършени решения с включен монтаж върху подходящи материали и рамки, съобразени с конкретния интериор и проект. Често получаваме и запитвания за проекти с лично заснети от Вас фотографии. Свържете се нас!

Нека обсъдим вашия проект! за нас ще бъде удоволствие да съдействаме в неговата реализация!