Моден фотограф, стил и класа за KeiPi

Проект на тема: Моден фотограф – „Стил и класа за KeiPi“

В настоящия проект, ще се запознаем със заданието и работата един моден фотограф. Ще проследим част от стъпките за осъществяване на един успешен фотографски проект в нашето студио.  

Благодарим на KeiPi, за изборът им да работим заедно!

За продукта?

Защо това е важно за нас? Подхода към всеки проект е персонален и е от съществено значение, да сме запознати с отличителните характеристики на продукта. KeiPi® представя дизайнерска колекция от Катрин Петрова, зад която стоят нейните любими съчетания между кройки, платове и цветове и най вече нейното отношение към модата „Модата отминава, стилът е вечен’’ Коко Шанел. В това представяне се крие полезна и задължителна за нас информация за да създадем изображения, които работят за поставената от клиента цел. 

С какво се характеризира проекта?

Когато разберем каква е целта. Получим  нужната информация за продукта/услугата набелязваме кой е идеалния клиент на нашия клиент. Това са отправни точки, които поставяме в основата на заданието. Те определят работния процес и стъпките, които трябва да изпълним. В случая таргета от клиенти бяха дами, които държат на стилната и изискана визия. Беше важен възрастовия диапазон. Важно беше къде ще се извършва самата продажба. Кои канали за реклама ще бъдат използвани. Ще има ли web сайт или физически магазин и още. 

Работен процес.

Изработеното задание поставяше много изисквания. Трябваше да направим кастинг за модел, за да изберем правилното излъчване и визия. Трябваше да работим в студио, за предпочитане на черен фон, той винаги носи усещане за стил и лукс. Трябваше да работим на терен (локация) за да придадем усещане за свобода. Снимките на терен имат много предимства, поставен в правилната среда, продуктът провокира емоция и изживяване в зрителя, а всички знаем колко е тясна връзката между продажбата и емоцията. 

Детайли

Поръчител на проекта

www.keipi.bg

Дата 
2022

Галерия - със снимки

Визуално съдържание за:

имиджови кадри
✓ снимки за онлайн магазин
✓ снимки за социалните мрежи
✓ снимки за онлайн реклама

Снимки в студио 

Снимки на локация

Оценка на клиента:

Съвместната ни работа с Благовеста Филипова беше изключително удоволствие. Изпипва всичко до най-малкия детайл.Атмосферата в студиото е много приятна.
продуктова-фотография-на-крафт-бира