9 месеца

Проект на тема: „Проследяване на бременност“

В настоящия проект,

Катя Бобчева имаше смелостта да разкаже за чудото на бременността пред нашия обектив. В началото нейната идея бе да покажем промяната на женското тяло по време на бременността. След първата сесия идеята започна да се променя и да подавяме нови елементи в сесията.

Детайли

Поръчител на проекта:
Ктерина Бобчева

Дата 
Февруари 2017

един дълъг ПРОЕКТ с БЕЗУПРЕЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

проследяване на бременност

Цели на проекта:

✓ кадри за личен архив

✓ кадри за видео клип

✓ кадри за фото албум 

С какво се характеризира проекта?

Проекта продължи 9 месеца. Всеки месец имахме по една сесия. Беше голямо предизвикателство. Както за нас, така и за Катя. Всяка сесия трябваше да отговаря на определени условия. Да имаме един и същ фон, една и съща светлина, една и съща поза. Когато се появиха новите идеи включихме нови пози, които раздвижиха проекта. 

Пост обработка

За да придобие завършен вид проекта, трябваше да обработим всеки един кадър . След което да сглобим видео, в което да бъде проследено визуално промяната на женското тяло по време на бременността. Освен видеото, Каря и семейството и решиха да направим дизайн и да разпечатаме фото албум.

Оценка на клиента:

Благовеста ми помогна да преодолея чувството си дискомфорт пред обектива. Признавам че нямам знанията, с които мога да оценя една качествена фотография или поне така си мисля, но със сигурност мога да кажа, че Благовеста умее да настройва човека пред обектива, така че да покаже идеите му и всичко това с огромна лекота и без стрес. Не знам колко време ни отнемаше една сесия, но винаги съм излизала от студиото психически разтоварена, даже зареден с положителна енергия. Пишейки това тези чувства се връщат в мен и се вълнувам! За мен ще е чест отново да бъда пред обектива на Благовеста Филипова!
проследяване на бременност
Катерина Бобчева
Майка
продуктова-фотография-на-крафт-бира