рекламна фотография за каталози

Проект на тема: „Pекламна фотография за каталози – Каталог за Агроном“

В настоящия проект, ще проследим процеса на работа по рекламната фотография, която реализирахме за каталога на фирмата Агроном, фирма за производство за зърнени култури. Имахме задание да заснемем житни класове и семена с участието на деца. Кадрите трябваше да бъдат пренаситени с продукти, произведени от зърнени култури.

Благодарим на екипа от фирма Агроном, че ни се довериха и ни дадоха възможността да работим заедно!

Детайли

Линкове към услуги,
релевантни с проекта:

Бизнес фотография,
Рекламна фотография
Студийна фотография

Поръчител на проекта:
Агроном

Дата 
Януари 2016

Проект по задание на фирма Агроном

рекламна фотография за каталози

Цели на проекта:

✓ кадри за WEB сайт
✓ кадри за продуктов каталог 
✓ снимки зa фейсбук реклама
✓ снимки за физическа реклама

С какво се характеризира проекта?

Ясна и точна концепция. Която се нуждаеше от реквизит, търсене и избор на локация, съобразена с поставените от клиента изисквания. Избора на светлина също беше съобразен с нуждите на проекта.  Поставените цели бяха постигнати. 

Постобработка

След така осъществената беше реализирана пост обработка, която включваше дълбок ретуш по предадените кадри. Дизайна, пред печата и печата на рекламните материали беше организиран от фирмата поръчител. 

Оценка на клиента:

Имахме нужда от снимков материал за нашия каталог. С новия каталог решихме да разчупим обичайното и да внесем усещане за живот и динамика. Това провокира избора ни да работим с деца. Този избор ни изправи пред голямо предизвикателства, но екипа в студиото се справиха отлично. Работата с тях беше изключително успешна, а резултата на лице.
Златина Губатова
Експерт Маркетинг
продуктова-фотография-на-крафт-бира