Настъпващи промените в онлайн продажбите. Физически или електронен магазин.

Настъпващи промените в онлайн продажбите. Физически или електронен магазин.

НАСТЪПВАЩИ ПРОМЕНИТЕ В ОНЛАЙН ПРОДАЖБИТЕ.
ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

  Живеем в свят, който се променя с главоломна скорост. Конкуренцията е нещо, което никой не може да отрече че днес съществува. Днес клиента може да купи от цял свят.  Да, не може да посети фризьор във Франция, но може с два клика да види какво правят фризьорите там и да потърсим близко или същото ниво тук! Отварям Google за да си потърся обувки. Зареждат се доволно количество сайтове, които ми предлагат възможността да си закупя обувки от тях. Как избирам на кой сайт да се спра? 

Първото което е важно за мен да видя едно добро представяне на стоката, качествена продуктова фотография например. Ако видя, че продавача е заложил в персоналния подход при представяне на стоката, то той вероятно държи на нея. Ако той държи на нея, означава, че е качествена. Ако обаче видя сайт в който снимките са сложени, колкото да ги има, ще се замисля. Ако продавача подхожда по този начин към стоката си, аз да рискувам ли да платя за нея? Едва ли е нужно да споменаваме, че клиентите стават все по взискателни. Желаят да получат качество на ниска цена. До преди няколко години хората се страхуваха да пазарят онлайн. Това създаваше предпоставка, продавачите да не инвестират в качествени снимки. Днес обаче не е така. 

днес всички сме онлайн!

  Освен, че оналйн магазините са много, стана твърде лесно и вече все по-вече хора предпочитат да пазаруват онлайн. Онлайн пазаруването спестява време, а то се оказва много важен фактор в забързаното ежедневие, в което живеем. Когато нещата се променят и ние трябва да се променяме. Ако до вчера е било добре да инвестираме във физически магазин, днес може да се окаже, че е по добре да инвестираме в онайлан магазин. Това ще означава, че снимките които до вчера са продавали, днес ще продават все по малко и по малко. 

доверие!

  Вие сте коректни, всеки клиент, който е стигнал до вас се връща, защото е доволен. Инвестирали сте в най-важното, взаимоотношенията с хората и изграждането на доверие. Но ако не инвестирате във визуалното си представяне, новите клиенти ще отидат при онзи, който е съумял да предусети промяната и да се адаптира. И ако и той е успял да предложи отношение, на своите клиенти те ще останат при него. Нещата са комплексни, но за съжаление народната поговорка „По дрехите посрещат…“ важи в пълна сила за онлайн бизнесите и продуктовите презентации на стоката, която продавате. За да разберат новите клиенти, че вие предлагате качество и отношение, те първо трябва да ви видят, да купят и едва тогава да останат доволни за да се върнат отново, а за да ви видят и купят, вие трябва да изпъкнете пред останалите. За да се случи това е нужно качествено визуално представяне на стоката, която предлагате.

Автор на статията: Фото студио за рекламна фотография – StudioBF

Съдържанието което споделяме е твърде общо. То може да бъде информативно, но не може да реши конкретни казуси. Предлагаме ви да споделите с нас вашия проект, идея  в една напълно безплатна консултация на стойност 100 лв. 

  По време на консултацията ще направим одит на вашето визуално представяне и ще дадем препоръки как би могло да бъде подобрено и развито то за да достигнете до по-вече клиенти и да продавате на по-висока цена. 

Свържете се с нас по най-удобния за вас начин!

Чрез контакт формата в сайта:

На телефон: +359896014120 

По e-mail: [email protected]

Локация на StudioBF в град Варна:

гр. Варна, ж.к. Бриз, ул. „доц. д-р Индржишка Кръстева“ 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *